CLIËNTEN ERVARINGEN

Uw reactie is van harte welkom!

Uw ervaringen met iNARA PRAKTIJK staan bij ons hoog in het vaandel. Wij vinden het ontzettend leuk als u hieronder een reactie zou willen achterlaten van uw ervaring met iNARA PRAKTIJK.

 

19 gedachten over “CLIËNTEN ERVARINGEN”

 1. Soms bereik je een moment in het leven dat je het even niet meer weet. Je bent op dat moment radeloos en kan je verhaal bij niemand kwijt. Een paar weken geleden was dit het geval voor mij. Vervolgens heb ik hulp gezocht bij dhr. Fouad Adahchour van iNARA PRAKTIJK.
  Ik werd vriendelijk en met open armen ontvangen. Ik kon makkelijk mijn gevoel en verhaal volledig kwijt bij hem. Ik kreeg gerichte therapie en leerzame adviezen mee. Door het vertrouwde gevoel wat ik kreeg tijdens de gesprekken, begon ik al na een week of 6 het licht te zien na een lange periode van een uitzichtloze situatie. Hiervoor wil dhr. Fouad Adahchour ontzettend bedanken.

  1. Dank je wel voor jouw reactie op mijn site. Ik doe mijn best om mijn cliënten zo optimaal mogelijk te helpen en te ondersteunen.

 2. Geachte Fouad,
  Ik wil u nogmaals hartelijk bedanken voor uw extra tijd, aandacht, de goede zorg en vooral hoe u met mijn man omgaat. Werkelijk fantastisch!! Hij had thuis nog gezegd dat hij niet meer met u gaat praten, maar vanwege uw hartelijke ontvangst en vriendelijke karakter voelde hij zich toch thuis bij u. Onderweg naar huis zei hij nog in de auto: Fouad is een fijn mens!!

  Ik kan in ieder geval wel zeggen dat ik het probleem van mijn dochter, met de wil van Allah en uw werkwijze, heb kunnen verwerken en een plek heeft gekregen in mijn leven. Ik voel me altijd welkom bij u en erg begrepen door u. Ik ben door de omstandigheden altijd in een hoek gedreven om altijd de verstandigste, de sterkste en de slimste te zijn, maar door alle zware beslissingen die altijd alleen moest nemen en zonder advies van anderen ben ik ontzettend vermoeid geraakt. Ik verlangde naar iemand die veel kennis en ervaringen heeft, naar iemand waar ik tegenop kon kijken. Alhamdulillah heb ik dat bij u gevonden. Ik heb juist nu heel veel zin om door te gaan. Ik hoop dat mijn man ook geholpen kan worden.

  Moge Allah u en uw gezin tegen al het kwade beschermen.

  Mevr H.K.

  1. Dank u wel voor uw positieve reactie!
   Ik ben blij om te horen dat ik kon helpen. Het geeft gewoon een goed gevoel en voldoening als je dit soort reacties ontvangt.
   Dankbaar werk voor mij!

 3. Beste Fouad,
  Mijn man is 14 jaar geleden depressief geworden. Daarnaast kreeg hij ook een angststoornis erbij. Dat was heel moeilijk voor ons gezin. We hebben allerlei behandelingen gevolgd. We hebben veel psychologen en therapeuten zonder enkel resultaat bezocht. Alles wat ze konden doen was dat zijn psychiater medicatie heeft voorgeschreven.
  Conclusie was: We kunnen niks meer voor uw man doen. Ik ben ieder dag Allah dankbaar dat Hij ons naar uw praktijk heeft geleid. Mijn man heeft in een korte tijd zo veel resultaten geboekt. Dat had ik nooit durven dromen. Hij praat nu meer over zijn gevoelens. Hij durft meer dingen zelf te ondernemen, wat voorheen onmogelijk was. Hij luistert weer actief en praat terug. Zijn sobere buien zijn veel minder geworden. Hij speelt weer met zijn kinderen en kan meer vrolijk lachen. Verder durft hij nu ook langere tijd in de moskee te blijven. Daarvoor was hij bang voor grote ruimtes. Dat is nu veel minder. Ik ben Allah voor alles dankbaar. Moge Allah u met het hoogste Paradijs belonen.
  Mevr. N.S.

  1. Beste Mevr. N.S.
   Uw reactie is zeer stimulerend en bemoedigend. Ik ben echt blij om dit te horen. Ik heb niets anders gedaan dan mijn plicht. Met geduld en vertrouwen zijn jullie ver gekomen. Ik wens u, uw man en uw gezin veel geluk, liefde en zegen.

 4. Na jaren hulpverlening en therapieën binnen de reguliere sector voelde ik me niet goed/voldoende gehoord en geholpen waardoor ik toch verder ben gaan zoeken naar hulp dat aansluit bij mijn hulpvraag. Ik ben zeer dankbaar dat ik terecht ben gekomen bij iNARA PRAKTIJK. Met de hulp van Fouad heb ik binnen een aantal sessies een vooruitgang bereikt dat ik na verschillende vormen van therapie in jaren niet heb bereikt. Ik moet wel paar uur rijden voor de sessies bij Fouad maar dat is het meer dan waard. Ik ben er nog niet maar heb alle moed en goede vertrouwen dat ik eindelijk een nieuw en goed begin kan maken in mijn leven Door de Hulp die ik hier krijg. Alhamdoelilah

  1. Dank u wel Khadija voor uw positieve reactie!
   Ik ben blij om te horen dat ik enigszins heb kunnen helpen.
   De reis van duizend mijl begint altijd met de eerste stap.

 5. Beste heer Fouad,
  Ik wil u HARTELIJK bedanken voor uw hulp, steun, vriendelijkheid en begrip. Ondanks dat ik zelf in de zorg werk kon ik op een gegeven moment mezelf niet meer redden. Ik ben zo dankbaar dat ik bij u terecht ben gekomen! Na járen voelde ik mij (alleen) bij u EINDELIJK GEZIEN, GEHOORD, en BEGREPEN. U doet echt fantastisch werk. Door uw steun en hulp heb ik hele grote stappen vooruit gemaakt en heb ik eindelijk weer hoop in de toekomst. Ik ben u erg dankbaar!

  1. Dit is geweldig nieuws! Dank je wel dat je mijn werk fantastische vindt. Ik heb niets anders gedaan dan oprecht mijn hulp en steun bieden. Dat is zeker bemoedigend om te blijven doen wat ik nu doe. HOOP moeten we NOOIT uit het oog verliezen want zonder hoop zijn we verloren.

 6. Toen ik aan het verdrinken was en door de bomen het bos nauwelijks meer kon zien, kwam jij met de wil van Allah swt op mijn pad. Je hebt mij bijgestaan in donkere, eenzame dagen. In raad en daad. Ik herinner mij nog die ene dag heel erg duidelijk, ik kan mij nog heel helder voor de geest halen hoe ik mij die dag voelde toen ik het even niet meer zag zitten en ik mijn gewicht letterlijk niet meer op mijn knieën kon dragen, waardoor ik niks anders kon dan liggen, liggen en huilen. Kort daarna had ik een gesprek met jou waardoor de hemel zich weer liet zien en de donkere wolk langzaam maar zeker wegtrok. Je bood een oplossing voor het probleem. Die dag vergeet ik nooit meer InshaAllah. Noch die dag noch andere dagen waarin jij er voor mij was. Moge Allah swt je rijkelijk belonen voor je hulp, gisteren, vandaag en morgen. Ameen.

  1. Ik ben heel erg blij om te horen dat het nu goed met jou gaat. Een ander oprecht helpen geeft mij grote voldoening.
   Ik heb je dan ook tijdens die moeilijke dagen graag met alle plezier bijgestaan.

 7. Fouad is een kundig, vriendelijk en toegankelijk persoon die het vak van psychologie goed heeft begrepen. Hij stelt kritisch vragen en heeft mijn manier van denken uitgedaagd. Fouad is een persoon die echt mensen wil helpen. Dat zie ik ook terug in zijn manier van handelen. Geen ‘uurtje-factuurtje-mindset’, maar iemand die je de ruimte geeft om jouw verhaal af te maken. Zijn aanpak heeft ertoe geleid dat we snel tot de kern van het probleem zijn gekomen.

  Hiervoor ben ik bij twee andere psychologen geweest. Bij de (moslim)psycholoog zat ik na acht sessies nog steeds met hetzelfde probleem. De tweede psycholoog had een klinische achtergrond in de psychologie. Gelet op zijn achtergrond, had ik hogere verwachtingen van hem ten opzichte van de eerste psycholoog. Ik ervaarde hem echter als een muur. Iemand die alleen luisterde en niet probeerde om de kern van het probleem te vinden. Hij zette meteen in op theoretische modellen zonder daarbij de onderliggende oorzaak te hebben gevonden. Fouads aanpak en werkwijze steekt verder daarboven uit. En daar heb ik de vruchten van geplukt!
  Ik ben Allah s.w.t dankbaar dat ik Fouad heb gevonden. Ik wil dan ook langs deze weg Fouad hartelijk danken voor zijn professionele begeleiding.

  1. Beste Abdelrahman,
   Ik wil je heel erg bedanken voor jouw positieve reactie. Ik ben blij om te horen dat ik kon helpen. Nog meer een reden voor mij waarom ik mijn werk met veel plezier blijf doen.

 8. Geachte Fouad,
  Ik wil u hartelijk bedanken voor uw extra tijd, aandacht, de goede zorg en luisterende oor. Ik voelde mij verloren en liep vast in mijn leven. Dankzij u scherpe inzicht en analyse kreeg ik een goede beeld van mij zelf. Ik begrijp wat er allemaal mijn leven gebeurde dat mij zo veel zorgen gaf. Ik heb kunnen rouwen en mijn verdriet plek kunnen geven. Ook heb ik geleerd om mijn somberheid en verdriet te verwerken. U was altijd geduldig en gaf de juiste advies. U werkt zeer professioneel met kennis over de ziektebeeld en past de juiste behandelingsmethoden toe. In korte tijd heb ik enorm verbetering gezien Alhamdulillah. Ik ben een betere versie van mij zelf geworden nogmaals bedanken voor u goede zorg. M. Mohammed

  1. Beste M. Mohammed,
   Ik ben echt blij te horen dat het goed met jou gaat. Ik heb niets anders gedaan dan mijn werk met volle toewijding doen.
   Het is voor mij een persoonlijke bevestiging dat ik nog steeds de juiste koers te pakken heb.
   Ik ben je zeer dankbaar voor jouw positieve reactie.

 9. Fouad! Ik weet niet eens waar ik wil beginnen… Er gaat zoveel in mij op wanneer ik denk aan jouw begeleiding en ondersteuning. Fouad, JIJ bent een bron van KRACHT, WIJSHEID, LIEFDE, ENERGIE, POSITIVITEIT, HOOP EN UITSTEKENDE DESKUNDIGHEID!
  Je werkt vanuit puurheid, vanuit oprechtheid, integriteit en diepe innerlijke wijsheid. Jij luistert echt om mij te begrijpen, met mij mee te denken, mij te ondersteunen en mij krachtig aan te zetten tot echte (en directe) verbetering in mijn dagelijkse leven. Ondanks alle onveiligheid en onzekerheid waarin ik leef(de), biedt jij mij een veilige en vertrouwde haven waardoor ik mij eindelijk ergens veilig voel, en zonder angst, schaamte of gêne alles echt alles kan bespreken! En zodra ik dat deed….wauw!!! Er gebeurden en gebeuren nog steeds hele mooie dingen! Ik bereik grootste mijlpalen in mijn leven, ik herontdek mijn krachten, mijn kwaliteiten en mijn eigenwaarde. Ik bouw mijn zelfvertrouwen op, herstel van mijn burn-out en wordt zelfs ondersteunt in het opzetten van mijn eigen bedrijf! Ik verwerk mijn trauma’s, leer er een trap van succes van te maken, op weg naar een nog mooier en krachtige IK. Allemaal dankzij de enorme steun veiligheid en PERFECT op maat geboden therapie door jou. Ik ontdek steeds meer hoe krachtig en mooi en waardevol ik ben.

  Wat jouw zo bijzonder en echt UNIEK maakt is o.a;
  1. Zonder oordeel, vrij luisteren om echt te begrijpen tot in het diepste niveau.
  2. Jouw zeer groot empathisch vermogen maakt dat dat je je EINDELIJK begrepen, gezien en gehoord wordt, én geholpen in je leerproces om je doelen te halen.
  3. Diepe innerlijke WIJSHEID i.c.m. hoge intelligentie, zeer BREDE kennis van verschillende wetenschappen.
  4. Én jouw methode/interventie die jij keer op keer echt precies en op maat ontwikkelt op wat IK NODIG heb op dat moment en wat ik wil bereiken. Zelfs wanneer ik zelf niet weet wat ik wil bereiken ontdek ik dat in een mum van tijd met Jou. Echt super bijzonder hoe EFFECTIEF jouw therapie is!

  De combinatie van jouw eigenschappen kwaliteiten en vaardigheden maken jou voor mij en velen met mij echt een POWERTHERAPEUT! IK GUN HET ECHT IEDEREEN VAN HARTE!
  De behoeften, kwaliteiten en kansen van de cliënt staan centraal. Samen met de cliënt gaat Fouad op zoek naar mogelijkheden en die kan hij echt ALTIJD vinden! Zelfs wanneer het onmogelijk lijkt en je denkt dat je van alles hebt geprobeerd en het toch niet zal lukken. Fouad opent je hart, opent je ziel en spreekt jouw innerlijke wijsheid aan. Hij zet JOU in je kracht en na elke sessie kom je wijzer en krachtiger uit. En het mooie en krachtige van alles is, dat hij jou zodanig begeleidt, dat jij als cliënt ZÉLF ontdekt wat je wil, wat je krachten zijn en waar je naartoe wil. Zijn manier van denken, de vragen die hij stelt en therapie die hij biedt, zetten je aan tot (vaak) directe ontwikkeling en verbetering!

  Zolang je bereidt bent eerlijk naar jezelf te kijken en het jezelf gunt prachtige gunsten in je leven te ontvangen vol positiviteit, energie en geluk, heb je naar mijn overtuiging echt de ZEKERHEID DAT JE ER STERKER, VROLIJKER, POSITIEVER, WIJZER, GEZONDER EN GELUKKIG UITKOMT!
  HARTELIJK DANK voor je geduld, je begrip, je steun, ondersteuning en begeleiding. Door jou heb ik weer hoop in een prachtige toekomst en wil ik er ook echt alles aan doen om dat te bereiken!
  Vredesgroet, Amira

  1. Beste Amira,
   Dank je wel. Ik vind jouw reactie buitengewoon bijzonder. Ik ben echt blij om te horen dat ik heb kunnen helpen. Ik ben echt sprakeloos door jouw reactie. Het is gewoon te veel maar toch heel erg bedankt dat je dat allemaal vindt. Mensen oprecht, authentiek en verantwoord met open hart helpen, is mijn grootste passie geworden.
   Nogmaals heel erg bedankt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *